На луганському напрямку вчора було спокійно, однак на донецькому напрямку ситуація найгарячіша. Там бойовики здійснили 42 обстріли по позиціях АТО. Про це під час брифінгу повідомив речник АП з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

Так, найбільш неспокійно було поблизу Авдіївки та її околицях.

«Зокрема вчора ввечері противник відкрив вогонь із використання артилерії калібром 122 мм по наших позиціях, також використовував міномети. Внаслідок цих злочинних дій бойовиків було пошкоджено два приватних будинків. На щастя жертв серед цивільного населення та військовослужбовців в цьому населеному пункті», — зазначив він.

І другою гарячою точкою на донецькому напрямку був населений пункт Луганське, що на Світлодарській дузі.

«Тут противник використовував міномети та бронетехніку, а також вів снайперський вогонь по наших позиціях. Всього за добу на донецькому напрямку зафіксовано 42 ворожі обстріли. Спокійних ділянок на цьому напрямку, починаючи від троїцького і до н.п.Піски не має», — підкреслив полковник.

На маріупольському напрямку обстановка спокійніше, проте там зафіксовано сім ворожих провокацій. Противник порушував режим тиші в Мар’їнці, Гранітному та Гнутовому.