ЗУСТРІЧ. Президент Віктор Янукович зустрівся з колишнім Президентом Польщі, Спеціальним представником Польського головування в Європейському Союзі Александером Кваснєвським, повідомляє прес-служба глави держави.

«Ми налаштовані на активний діалог з Польщею», — сказав Президент України, відзначивши особливу актуальність його розбудови зараз, у період головування Польщі в Євросоюзі. Він зазначив, що в особі Александера Кваснєвського Україна має щирого друга на міжнародній арені.

Зі свого боку гість відзначив свій тісний зв’язок з Україною. У контексті розвитку українсько-польських відносин та взаємодії України з ЄС Александер Кваснєвський погодився з главою Української держави щодо важливості нинішнього політичного моменту, коли Польща головує в Євросоюзі.

Віктор Янукович та Александер Кваснєвський, крім того, висловили сподівання, що матимуть нагоду зустрітися знову під час 8-ї Ялтинської щорічної зустрічі «Україна та світ: спільні виклики, спільне майбутнє», що проходитиме 15 — 18 вересня в Лівадійському палаці.