ФУТБОЛ. Аутсайдер чемпіонату України столична «Оболонь» може змінити прописку. Є ймовірність, що «пивовари» об'єднаються з хмельницьким «Динамо» і будуть базуватися у Хмельницькому. Про це в інтерв'ю газеті «Є» розповів директор хмельниччан Валерій Крохан, передає ТСН.

«Перш за все, я дуже вдячний президенту київського клубу Олександру Слободяну, що він у скрутний для нас час прийшов на допомогу. І, в розмові зі мною, Олександр В’ячеславович сказав, що «Динамо» може розраховувати на співпрацю з «Оболонню».

Можливо, що ми об’єднаємося. Не виключаю того, що «Оболонь» переїде до Хмельницького, і тоді команда називатиметься по-іншому. До прикладу, «Динамо-Оболонь», або «Оболонь-Поділля».

Але радіти ще зарано. Олександр Слободян дав 75 відсотків гарантій, що ми співпрацюватимемо. Звісно, будь-яка співпраця буде лише на користь хмельницькому футболу», – розповів Крохан.

Зазначимо, що завдяки допомозі «Оболоні» хмельниччанам вдалося пройти атестацію в Федерації футболу України, погасити заборгованості, виплатити футболістам заробітну плату.

А от Хмельницька міська рада на 2012 рік виділила «Динамо» 272 тисячі гривень.

«Завдяки цим грошам команда буде забезпечена навчально-тренувальними зборами. Я вдячний владі за таку допомогу. Нам не потрібні великі кошти. Головне, щоб гроші надходили вчасно! До прикладу, футболіст знає, в який день він має отримати зарплату і, прийшовши, отримав її, а не обіцянку, що ось-ось йому заплатять. Так само і преміальні за перемогу. Якщо так буде, тоді й в «Динамо» гратимуть професійніші футболісти, які радуватимуть вболівальників як грою, так і результатом», – підсумував Крохан.

Додамо, що «Динамо» посідає 12-е місце у групі А Другої ліги, а «Оболонь» є аутсайдером Прем'єр-ліги. Але в останніх матчах «пивовари» почали набирати очки.