Зиму хоч і провели, але теплі речі ховати все ще не варто. Початок тижня в Україні — холодний. Морозну ніч змінює похмурий та вогкий день. На сході, у центрі та на заході країни подекуди дощитиме та навіть сипатиме невеличкий мокрий сніг. На півдні та в східній частині країни вируватимуть потужні вітри, подекуди досягатимуть штормових значень.

У понеділок, 14 березня, в Україні буде хмарно з проясненнями. У східних, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях — невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території без істотних опадів. Вітер північний, 7—12 м/с, у південній та східній частинах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень +1…+6°С, на Закарпатті +5…10°С, а в Карпатах протягом доби 3—8 градусів морозу. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометеоцентру.

У Києві без істотних опадів. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура +2…+4°С.

У Львові в понеділок без істотних опадів. Вітер північний, помірний. Температура +3…+5°С.

У Дніпропетровську невеликий мокрий сніг і дощ. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура +2…+4°С.

В Одесі без істотних опадів. Вітер північний, помірний, місцями пориви 15-20 м/с. Температура +5…+7°С.

У Харкові невеликий мокрий сніг і дощ. Вітер північний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура +2…+4°С.

У Карпатах невеликий сніг. Вітер північний, помірний. Температура –2…–4°С.

Такою погода буде майже весь тиждень. Ближче до п'ятниці вдень стовпчики термометрів піднімуться до +5...+7°С. На півдні та в Криму буде до +10...+12°С. Проте на більшості території України йтимуть дощі з мокрим снігом та буде вітряно.

ТСН.Ранок