У Жашківському територіальному центрі соціального обслуговування громадян похилого віку та непрацездатного населення недавно запрацювали мультидисциплінарні бригади, які виконують нові види соціальних послуг — медичні за призначенням лікаря, генеральне прибирання приміщень та прибудинкових територій, ремонтні роботи. Вони доставляють продукти на замовлення тощо. Крім того, тут надають традиційні послуги, зокрема з догляду за людьми похилого віку, послуги із соціальної адаптації, абілітації (система заходів, спрямованих на опанування знаннями та навичками, необхідними для незалежного проживання особи в соціальному середовищі), реабілітації, консультування, соціального супроводу, представництва інтересів, посередництва, хоспісного чи паліативного догляду.

Для стареньких важливе відчуття ритму життя, участі в суспільних процесах. Вони хочуть знати комп’ютер, спілкуватися з родичами за кордоном інтернетом, здобувати знання з різних суспільних дисциплін, на які в молодості бракувало часу. У них з’явилася можливість це все реалізувати завдяки роботі університетів третього віку, які  працюють при територіальному центрі соціального обслуговування. Торік центр обслужив півтори тисячі одиноких громадян, зокрема й інвалідів.

Місцеві органи влади постійно цікавляться потребами закладу, надають йому необхідну допомогу. Ось і недавно центр відвідав перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, який цікавився проблемами обслуговування та матеріального забезпечення.