ЄВРО-2012. Шведська фан-асоцiацiя домовилася з мiсцевою владою Києва про розмiщення свого фан-мiстечка пiд час чемпiонату Європи з футболу 2012 року на Трухановому островi, яке зможе вмiстити 10 тисяч уболiвальникiв.

Шведський фан-союз задоволений тим, що вдалося вирiшити питання розмiщення своїх уболiвальникiв у таборi з дешевими цiнами.

Цiна за нiчлiг коливатиметься в межах 129-189 крон (орiєнтовно 150-200 грн за мiсце на добу). Селище буде обладнане 50 туалетами, душовими на 160 мiсць, кафе зi шведською їжею, а також невеликим охоронним пунктом.

«Мiсце iдеально пiдходить для нас. Поряд iз пiщаним пляжем є також велика зелена зона. Водночас табiр розмiщений лише за 3,5 км вiд НСК «Олiмпiйський», де вiдбуватимуться євроматчi. За 400 метрiв вiд табору - пiшохiдний мiст через рiчку в напрямку центру мiста, через 500 метрiв - стадiон ФК «Динамо», де наша команда проводитиме вiдкритi тренування. Нас усе задовольняє», - зазначив Iнго Шоєдерлунд iз союзу «Шведський табiр»

Вiн пояснив, що наразi кiлькiсть мiсць у наметах становить 6486.

«Враховуючи той факт, що наприкiнцi 2011 року ми отримали понад 7 тис. заявок, ми маємо намiр збiльшити потужностi до 10 тис.», - додав Шоєдерлунд.

Як вiдомо, в Києвi збiрна Швецiї зiграє три груповi матчi Євро-2012. Перший матч шведи зiграють з Україною 11 червня. Далi у шведiв поєдинок з англiйцями (15 червня) i з французами (19 червня).

Ера fm