ІННОВАЦІЇ. 13 лютого 2012 року, розпочав роботу офіційний персональний сайт Прем'єр-міністра України Миколи Азарова http://www.azarov.ua . Сайт надає повну та оперативну інформацію про діяльність Глави Уряду. У відповідних розділах користувачі можуть ознайомитися з останніми поїздками, зустрічами, рішеннями, а також майбутніми планами Прем'єр-міністра. Всі новини підкріплені фото та відеоматеріалами. Про це повідомивДепартамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Це ще один крок назустріч Вам. Ще одна можливість дізнатися один одного краще. Сподіваюся, цей сайт стане для Вас корисним. Ви зможете стежити за моєю роботою і оцінювати результати», – заявив Глава Уряду, звертаючись до своїх респондентам на своїй сторінці Фейсбук.

Крім того, Прем'єр-міністр повідомив, що на сайті передбачена функція зворотного зв'язку, за допомогою якої кожен бажаючий може залишати свої повідомлення, побажання чи зауваження. Глава уряду також розраховує на доброзичливе рецензування роботи сайту, він відкритий для різних слушних пропозицій.

Нагадаємо, Миколу Азарова недавно визнали лідером серед політиків-блогерів за активність на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Персональний сайт політика стане ще однією зручною платформою для ознайомлення з діяльністю Глави Уряду і для відкритого діалогу людей з Прем'єр-міністром.