Не знаю, чи то суспільство стало дратівливішим, чи люди знахабніли. Однак все частіше чую від рідних та близьких, а то й від незнайомих десь у транспорті чи в черзі про неадекватних сусідів. Гучна музика і веселощі до середини ночі, безперервний гавкіт домашнього собаки, з’ясування сімейних стосунків з биттям посуду та нецензурщиною, або ж залиття квартири з відмовою відшкодовувати збитки…

Перелік побутових проблем нескінченний. Шкода, шляхів їх розв’язання не так багато, а точніше – обмаль. Досягти культурного рівня розвитку на кшталт європейського, вочевидь зможемо не скоро. Як і дочекатися дієвої системи примусу сповідувати цивілізаційні норми. Тож залишається один вихід – позбутися сусідів, купивши заміський будинок, котедж чи хоча б дачу.

Приміром, купити заміський будинок у Бучі без посередників – все одно, що поцілити в кілька мішеней одним пострілом. Передусім тому, що не переплатите й до того ж отримаєте переваги заміського і міського життя водночас. Адже Буча – це і місто обласного значення, і поселення серед природи з чистим повітрям, лісами та річками. Від нього до Києва – рукою подати. Причому не лише власним транспортом, а й кількома маршрутками та приміськими електричками. На роботу до столиці бучани добираються швидше, ніж кияни зі спальних районів.

Що ж до всього іншого, то за ним до Києва не треба їхати. У Бучі чудова інфраструктура. Тут є не лише найнеобхідніші об’єкти (магазини, торгові центри, школи, дитсадки, поліклініки, лікарня, кінотеатр, аптеки, банки), а й розгалужена мережа індустрії відпочинку та занять спортом (фітнес-клуби, салони краси, тренажерні зали, тенісні корти, стадіони, спортивні майданчики). Словом, усі блага цивілізації, але без стовпотворінь. Місто ж бо славиться спокійним, тихим життям на лоні розкішної природи – дубових, березових та хвойних лісів.

У такій казковій місцині котеджі та будинки – на будь-який смак і гаманець. Хочете переконатися, зайдіть на сайт агенства нерухомості «Альфаброк», де безліч пропозицій, від яких неможливо відвести погляд. До уваги потенційних покупців розкішні споруди на кілька поверхів з неповторною архітектурою, вишуканими інтер’єрами, чудовим садовим дизайном. Або ж скромніші будиночки з добре продуманим функціональним плануванням, зручні та затишні, які так і хочеться назвати домом.

Лариса ПИСЬМЕННА
для «Урядового кур’єра»