БОКС. Бій за звання чемпіона світу за версією WBA в напівсередній вазі між володарем титулу В'ячеславом Сенченком (Україна, Union Boxing Promotion) і обов'язковим претендентом Полом Маліньяджи (США) пройде на «Донбас Арені» в квітні 2012 року. 

Такий результат промоутерьский торгів у Панамі, передає УКРІНФОРМ з посиланням на офіційний сайт UBP.

Ставка Union Boxing Promotion перевершила пропозиції американської компанії Golden Boys Promotion, що представляла інтереси Пола Маліньяджи. Розкриття конвертів відбувалося в присутності виконавчого віце-президента WBA Жильберто Хесуса Мендози, що засвідчив перемогу Union Boxing Promotion.Таким чином, чемпіонський поєдинок Сенченко – Маліньяджи пройде в Донецьку в квітні 2012 року в рамках великої програми вечора боксу Pro Boxing Show 11, яка відбудеться на Донбас Арені, – говориться в повідомленні.

31-річний Пол Маліньяджи тричі володів титулом чемпіона світу в напівсередній вазі за версією IBF в 2007-2008 роках, також ще тричі він оспорював титул чемпіона світу за версіями WBA, WBO і IBO. Серед його суперників були імениті чемпіони - Мігель Котто, Ріккі Хаттон і Амір Хан. Останній бій провів 9 квітня 2011 року, перемігши в ньому мексиканця Орландо Лора. Всього Маліньяджи провів 34 бої, в яких здобув 30 перемог (6 нокаутом) і зазнав 4 поразки.