СВЯТКОВІ ПРИКМЕТИ. Новий річковий вокзал скоро відчинить двері в Каневі. Тут надаватимуть послуги як пасажирам річкових суден, так і автобусів. Туристичний центр, який облаштовують на Дніпровому березі, матиме все потрібне для висококласного обслуговування. Окрім вокзальних службових приміщень, у ньому розмістять магазини, офіси, заклади громадського харчування.  

Канівчан та гостей міста порадують до Дня Незалежності України не тільки цією новобудовою. На розі вулиць Олега Кошового та Героїв Дніпра завершуються будівельні роботи на Новій площі. Відтепер погуляти з дитиною, покататися на велосипеді, скейті і просто насолодитися розмовою з друзями можна буде на площі, яка, упевнені проектувальники та будівельники, незабаром стане улюбленим місцем відпочинку городян. Повним ходом іде також реконструкція Нижнього парку та об’єктів на Тарасовій горі.

Відродження Канева як туристичного центру відбувається на очах. Городяни цим задоволені, адже місто не тільки гарнішає, а й отримує чимало нових робочих місць.