ЄВРО-2012. Європейський футбольний Союзу очікує, що на чемпіонат Європи 2012 року до України і Польщі завітає понад півтора мільйони футбольних вболівальників. Про це в коментарі для офіційного буклету УЄФА до Євро-2012 заявив генеральний секретар керівного органу європейського футболу Джанні Інфантіно. За його словами, приїзд такої великої кількості прихильників найпопулярнішої у світі гри позитивно вплине на зростання економіки в обох приймаючих країнах, повідомляє Інформаційний центр «Україна 2012».

 «За нашими оцінками, у червні Польщу і Україну відвідають 1,6 мільйона фанатів. Це посприяє економічному зростанню двох країн. Але важливіше, що турнір дозволить Україні і Польщі заявити про себе на весь світ, посприяє зростанню туристичної привабливості в довгостроковій перспективі. І це на додачу до тих десятків тисяч робочих місць, які були створені під Євро-2012», – наголосив футбольний функціонер.

ОСНОВНУ ПІДГОТОВКУ ДО ЄВРО ЗАВЕРШЕНО

На переконання Джанні Інфантіно, приймаючі країни залишать приємні спогади про себе у гостей, а сам турнір запам’ятається своїм історичним значенням.