РЕАКЦІЯ. Прем’єр-міністр Микола Азаров поспілкувався з користувачами соціальної мережі Facebook, відповівши на запитання, які громадяни розмістили на його особистій сторінці. За результатами спілкування Микола Азаров дав низку доручень.

Зокрема глава уряду доручив віце-прем’єр-міністру — міністру інфраструктури Борису Колеснікову вивчити можливість поліпшення приміського залізничного сполучення. «Стосовно приміських електропоїздів, то обов’язково дам вказівку міністру розібратися. Він повинен визначити оптимальну кількість потягів у цьому напрямку», — написав Микола Азаров. Він також повідомив, що на 4 жовтня поточного року заплановано відкриття кільцевої міської електрички в Києві.

Крім того, Прем’єр-міністр розпорядився розібратися із ситуацією в Черкасах, де, за словами одного з користувачів Facebook, знищується тролейбусний парк, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Під час спілкування Микола Азаров поділився думками про розвиток основних галузей економіки. Зокрема він зазначив, що економічне зростання вимірюється не рейтингами, а насамперед рівнем життя громадян України.

Прокоментував Прем’єр-міністр і відносини з Російською Федерацією, зауваживши, що для уряду України Росія є передовсім стратегічним партнером, дружньою державою, братнім народом, з яким ми прожили сотні років разом. «Я глибоко переконаний, що такі відносини є для нас життєво необхідними, і не тільки зараз, а й в далекій перспективі», – зазначив він.