Під час інвестиційної конференції у Сполучених Штатах Америки 13 липня буде презентований план приватизації українських державних компаній, реформування податкової системи та змін в енергетичному секторі країни. Про це на засіданні уряду України в п’ятницю, 12 червня, повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Глава уряду повідомив, що на інвестиційній конференції очікується участь близько 150 керівників найбільших американських компаній. З українського боку організацію конференції покладено на Міністра економічного розвитку і торгівлі країни.

В конференції візьме участь Голова Фонду державного майна України з презентацією плану приватизації низки українських державних підприємств.

В ході конференції буде оприлюднений план податкових змін щодо енергетичного сектору країни. Голова Державної фіскальної служби України презентує план реформування податкової системи в цілому.

За словами Арсенія Яценюка до участі в інвестиційній конференції також запросять керівників низки українських державних компаній та представників приватного сектору.

Прес-служба КМУ