Його учасники вшанували пам’ять воїнів, які віддали життя за Україну, хвилиною мовчання. Відтак голова благодійного фонду «Лебедія» Любов Мороко подякувала бійцям 55-ї окремої артбригади та в/ч А 2176 спецпідрозділу «Сармат», які мужньо захищали рідну землю на сході України, за героїзм та запевнила: вони, волонтери, і надалі допомагатимуть українській армії, щоб перемогти агресора.

— Ви постійно чекаєте нас у гості на передовій, — звернулася до бійців волонтер 55-ї окремої артбригади Надія Мороз, — а ми заповнюємо авто смаколиками, речами особистої гігієни, іншими подарунками. Днями знову вирушимо в дорогу, бо хлопці прохають ковдри та матраци. Воїнів частенько перекидають з місця на місце, тож часом  їм доводиться жити в холодних наметах. Особисто я займаюся волонтерством, бо люблю Україну. Це — як не може бути два сонця чи двох мам. При цьому не миру прошу в Бога, а Перемоги, бо за нами спостерігають з неба наші загиблі бійці-герої.

Словами величезної пошани підтримав волонтерський рух (а урок мужності «Разом переможемо!» був присвячений саме йому)  заступник Запорізького облвійськкомісара по роботі з особовим складом Михайло Логвінов, він зокрема подякував дівчатам за повсякденну допомогу бійцям. А мета цього заходу, на його думку, — навчити молодь любити Вітчизну так, як це роблять наші волонтери, які міцною фортецею, разом з вояками, стоять на захисті рубежів. Відтак він вручив дружині заступника командира артдивізіону підполковника Петра Третяка, який віддав життя за український народ, орден «За розвиток Запорізького краю III ступеня». А отець Юрій благословив волонтерів на подальші добрі справи.