Укрзалізниця вирішила значно підвищити вартість проїзду у потягах на кількох популярних напрямках.

Повідомляється, що у кінці березня вартість проїзного квитка в поїзді №105 сполученням Київ Одеса і поїзді №91 сполученням Київ Львів значно виросте. Подорожчання викликане тим, що поїзди переводять в категорію «нічний експрес».

«Таким чином, пасажири, які будуть подорожувати в цих поїздах з 27 березня, отримають покращений сервіс: в вагонах оновлений знімний м'який інвентар та постільна білизна. Обслуговувати мандрівників будуть висококваліфіковані поїзні бригади, які пройшли відповідний інструктаж для роботи в нічних експресах. У складі експресів курсуватимуть купейні та СВ вагони, які експлуатуються не більше ніж 10 років», повідомили в Укрзалізниці.

Крім того,  дещо зміниться розклад руху.

Повідомляється, що вартість проїзду в купейному вагоні поїзда №91/92 Київ Львів збільшиться на 153 грн, в поїзді №105/106 Одеса Київ на 174 грн. Згідно з даними системи бронювання і покупки квитків Укрзалізниці, якщо придбати квиток в купе на  середу 2 березня 262 грн, а вже на середу 30 березня 429 грн.

Крім того, вартість квитка в поїзді №91 Київ Львів на середу 24 лютого становила233 грн, а вже на 30 березня 392 грн.

Укрзалізниця звертає увагу пасажирів, що на зазначених маршрутах залишаються поїзди, вартість проїзду в яких нижча ніж у нічних експресах.

ТСН