З початку епідемічного сезону зареєстровано 253 лабораторно підтверджених летальних випадки від грипу. Про це в прес-службі МОЗ України повідомили УНН.

«З початку епідемічного сезону за оперативними даними зареєстровано 253 лабораторно підтверджених летальних випадки від грипу, з них три дитини віком до 17 років», — сказано у повідомленні.

Найбільша кількість летальних випадків в Одеській області — 40 випадків, м. Києві — 29, Черкаській області — 18, Харківській області — 15, Донецькій області — 15, Рівненській області — 14.

Загалом по Україні з початку епідемічного сезону госпіталізовано з попередніми діагнозами «грипп» та «гостра респіраторна вірусна інфекція» 145 тисяч осіб.

Окрім того, станом на 9 лютого в окремих регіонах введено обмежувальні протиепідемічні заходи або припинено навчання майже у 2 тис. 553 дитячих навчальних, загальноосвітніх та позашкільних закладах. 

Щоб захистити своїх дітей від цієї хвороби, потрібно підвищити їх імунітет. Для цього підійде препарат Імунофлазід, котрий можна придбати в аптеках вашого міста.