Вітчизняна інфраструктура українських міст і містечок, не кажучи вже про села та інші населені пункти бажає кращого. Зливні системи не просто мають непривабливий вигляд, а в більшості випадків не функціонують чи й зовсім відсутні. Перестрибувати через калюжі або ж шукати місця, де можна здолати «водну перешкоду» місцевого значення – швидше правило, ніж виняток. Чи не тому наші співвітчизники, коли будують заміські будинки, облаштовують системи поверхневого водовідводу та облаштування обійстя на європейський манер. 

Підвищуючи комфорт і безпечність життєвого простру людини, вдається завдяки розробці та поставкам комплексних рішень для збирання, очищення, відводу води та облаштування території. На сайті компанії «Стандартпарк» представлено досить насичений каталог продукції. Ось лише дещо з довгого переліку: системи лінійного та точкового водовідведення загального призначення, системи очистки стічних вод Rainpark, системи брудозахисту, труби каналізаційні ПВХ, дренажні труби ПВХ, дренажні блоки, каналізаційні колодці, гумові люки.

Скажімо, лінійний водовідвід потрібен для організованого збору дощових і талих вод зі значної території. Якщо його правильно підібрати та встановити, то можна на десятиліття позбутися проблем не лише на присадибній ділянці, а й убезпечити все, що на ній побудовано та росте. Якісна зливна система буде контролювати водний баланс території, а під час відведення дощова чи тала вода не пошкодить дорожнє полотно чи фундамент дому, не затопить зелені насадження.

Сама система лінійного водовідведення складається з низки взаємозв’язаних елементів: лотків, водоприймальних решіток, піскоуловлювачів та інших комплектуючих. Приміром, пластикові лотки (канали, жолоби) користуються особливим попитом у споживачів передусім через те, що є універсальними, мають чималу пропускну здатність та досить тривалий термін експлуатації.

При бажанні в інтернет-магазині можна придбати лотки водовідвідні пластикові для територій з малими і середніми навантаженнями (пішохідні зони, індивідуальна забудова) або ж для об’єктів з обмеженою глибиною закладання, а також інші елементи, необхідні для обладнання водовідводу: решітки DN100, піскоуловлювачі з пластика тощо.

Підбирати товари слід за параметрами й до того ж порівнювати ціну з тим, наскільки це новітня розробка. І саме інтернет-магазин є тим механізмом, який допомагає покупцям швидко і зручно робити покупки в компанії «Стандартпарк». Тут реальні та конкурентні ціни, широкий асортимент сертифікованих товарів, з допомогою яких можна вирішити найскладніші завдання у сфері водовідведення і благоустрою ландшафту. Тай товар тут український: свій, надійний, довговічний. Зайшовши на сайт інтернет-магазину «Стандартпарк» можна побачити не лише якісний опис і зображення продукції, а й скористатися зручною навігацією та системою пошуку, надійним зворотнім зв’язком, з допомогою якого можна швидко узгодити та підтвердити замовлення.

З оплатою і доставкою товарів проблем не буде. Фізичні особи можуть розраховуватися індивідуальними банківськими картками Visa чи MasterCard, безготівковим способом, а у випадку самостійної покупки – готівкою в офісі, але лише в межах Києва. Якщо ж самовивіз відбувається зі складів у регіонах, то тут діє лише передоплата. Юридичні особи мають оплати виставлений рахунок безготівково.

До слова, самовивіз проводиться клієнтом за попередньою домовленістю з інтернет-магазином. Якщо свого транспорту немає, то доправити малогабаритну продукцію по Києву можуть Новою поштою після 100% передоплати товару та розрахунком за послугу на місці отримання. Товар вагою вище 100 кілограмів у межах столиці і Київської області транспортується приватним перевізником, якому платять за послугу на місці вивантаження. У регіони продукцію доправляють експедиторські компанії протягом 2-3 днів. У кількох містах, а саме; Одесі, Тернополі, Харкові, Дніпропетровську та Львові є свої пункти видачі замовлень.

Валерій КМІТА
для «Урядового кур’єра»