ДОРУЧЕННЯ. Країна вийшла на хороший робочий ритм. Це — величезна цінність для людей, які хочуть стабільно працювати, отримувати пристойну зарплату, відчувати себе захищеними, впевнено планувати життя своєї родини. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час останнього засідання уряду.

Зокрема, він навів два приклади ефективної роботи: запуск проекту модернізації вітчизняної газотранспортної системи та початок роботи першої черги оптового ринку сільськогосподарської продукції в Києві. «Такі потужні інвестиційно-інноваційні проекти можуть бути локомотивами для всієї економіки», — цитує слова глави уряду департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Микола Азаров зазначив, що він як Прем’єр-міністр готовий особисто потиснути руку кожному власнику або керівнику підприємства, кожному керівнику галузі, який створює нові робочі місця з більшою зарплатою, кожному керівнику місцевої влади, який створив сприятливі умови для реалізації на своїй території інвестиційного проекту, кожному інвестору, який започаткував новий бізнес.

Для того аби дійсно достойно і публічно відзначити тих людей, які своїми капіталами, приватною ініціативою, новаторськими ідеями і власною працею після кризи створюють нові робочі місця, Микола Азаров дав доручення Міністерству економічного розвитку та торгівлі і Секретаріату КМУ внести відповідні пропозиції.