Після важкого тижня чи напруженого робочого дня для підняття настрою та отримання чергової порції позитиву з 3 березня відправляйтесь на перегляд «8 кращих побачень», які створив «95 Квартал». У фільмі ви не зустрінете захоплюючих спецефектів, не буде ні стрілянини, ні насильства чи навіть щемливих історій, але «Побачення» переповнені якісним гумором та романтичними моментами.

Родині Соколових можна лише позаздрити: будинок за містом, двоє прекрасних діток і жодних проблем.... Та одного ранку успішний ветеринар Микита  отримує страшний діагноз — йому залишилося жити місяць! І в цю мить чоловік розуміє, що кар’єра — не головне, найдорожче, що в нього є —  родина. Та на кого він їх залишить?

Кадри з фільму

Микита наважується на відчайдушний крок і починає шукати собі заміну!  Після жорсткого кастингу, його вибір падає на рятівника з МНС, Іллю. Красень, любить дітей, вміє готувати, з прекрасним характером — ідеальний варіант! Усіма можливими способами, Ілля стає членом родини. Микита зі спокійною душею вже готовий відійти в інший світ, як раптом... виявляється, що він повністю здоровий!

Нібито хепі-енд, однак Ілля по-справжньому закохався у дружину Микити — Машу. І тут починається бій не за життя, а за кохання. Микиті доведеться заново стати ідеальним чоловіком. А чи вдасться це йому?

Кадри з фільму

Комедія ідеально підходить для сімейного перегляду.  Цікаві сценарні ходи та гра Володимира Зеленського і Віри Брежнєвої — нікого не залишать байдужими.

До речі, у сцені з пожежею,  знімалася донька Віри.  На прес-конференції Володимир Зеленський анонсував продовження комедії: «У наступному фільмі,  я таки помру».

Євгенія БОРИСОВА
для «Урядового кур’єра»