НЕЗАБУТНІ. «Зажинок» — книга під такою назвою незабаром побачить світ у черкаському видавництві «Брама-Україна». До неї  ввійшли вибрані твори Василя Симоненка, спогади його колег та друзів, ксерокопії рукописів поета. Видання проілюстроване світлинами  Ігоря Осадчого, Володимира Руденка, Миколи Єщенка, Віталія Майтала, Гната Діаманта, фотографіями з архіву родини, міститиме компакт-диски з записом голосу Василя Андрійовича, відеофільми про героїв його нарисів.

Родзинка нової книги не тільки в новому доборі творів, у світлих спогадах, більшість яких друкуються вперше. І не лише в тому, що тут вперше оприлюднюються пісні на вірші поета у виконанні легендарних співачок Раїси Кириченко та Ольги Павловської. Кожна публікація розкриває характерні риси особистості митця, історію народження того чи іншого твору, новели.

Укладачі намагалися дібрати правдиві спогади друзів та колег, які не тільки добре знали Симоненка, а й тривалий час спостерігали за ним, були у дружніх чи родинних стосунках. З огляду на це безцінні спогади матері, сина, однокласників, однокурсників, а також висловлювання про поета видатних діячів культури, письменників.