ЗМАГАННЯ. Протягом двох днів у спортивно-розважальному комплексі «БільБоу» тривав перший міжнародний жіночий турнір з більярду «Весняні квіти». До Сум приїхали 38 представниць прекрасної статі з різних міст України, Росії і Білорусі, аби визначити найсильнішу в цьому елегантному і вишуканому виді спорту.

Найточнішим виявився кий у представниці Миколаєва Валерії Васильєвої, яка здолала своїх іменитих суперниць і стала переможницею турніру. Срібло і бронзу поділили харків’янка Жанна Шматченко та представниці Києва і Вінниці Тетяна Мелехова та Ганна Герасимова. А ось сумчанкам  не поталанило стояти на п’єдесталі пошани: Вікторія Жукова задовольнилася званням «Міс глядацьких симпатій».

Як наголосив виконавчий директор Федерації більярдного спорту України Віталій Плескач, учасниці турніру продемонстрували високий ігровий клас. Серед них були і титуловані спортсменки, що займають високі місця в рейтингових таблицях Європи і світу. Справжню насолоду одержали глядачі — не часто випадає бачити, як кулі розлітаються у лузи після прицільних ударів прекрасних спортсменок.