Саме так охарактеризував новий прес-центр Інформаційного центру "Україна-2012" віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

Він зазначив, що українська команда, яка займається підготовкою до проведення фінальної частини футбольного чемпіонату, буде завжди рада бачити тут журналістів. "Ви зможете сюди звернутися за будь-якою інформацією щодо об'єктів Євро-2012", - запевнив урядовець представників мас-медіа.

Нова конференц-зала на 100 місць, яка розмістилася в агентстві Укрінформ, оснащена сучасною мультимедійною технікою, радіоапаратурою, телефонним та Інтернет-зв'язком, Wі-Fі-мережею. Приміщення повністю готове до проведення прес-конференцій, Інтернет-конференцій, "гарячих" телефонних ліній та відеомостів.

Борис Колесніков також повідомив, що вже видається Інформаційний вісник "Україна-2012", який виходить українською та англійською мовами. "Звісно, жодне періодичне видання не може змагатися з Інтернетом у швидкості, але може розкрити ширше ту чи іншу проблему", - підкреслив він. Вісник розповідає про підготовку України до чемпіонату Європи 2012 року, знайомить читачів з відомими футболістами, які гратимуть у турнірі, цікавими культурно-історичними та природними надбаннями України, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.