АСТРОЛОГІЯ ТА НУМЕРОЛОГІЯ

Що треба знати українцям  про 11.11.11,  з’ясовував «Урядовий кур’єр»

Нумеролог Людмила Савіна наголосила, що взагалі 11 — дуже сильне число, у ньому закладена двояка сила, яка може призвести людину або до духовного прозріння, або до руйнівного хаосу. 1 — число лідера, який може бути агресивним. 11 може нести у собі подвійну агресію. Аби дізнатися, що може трапитися з нами у день 11.11.11, розберемо дату на частини.

Почнемо з року. З точки зору нумерології, 2011 рік має нульову основу. Протягом усього сторіччя таких років маємо лише три — 2002, 2011 та 2020. Проте саме 2011 — найагресивніший та найбільш руйнівний. Збіг ще двох одиниць місяця надає нам попередження, що саме у листопаді серед людей може поширюватися агресія, і на це слід зважати. А якщо додати сюди ще й цифру дня… Проте якщо сплюсувати усю сьогоднішню дату (11+11+2011), на виході матимемо 8. Нумерологія трактує цю цифру як безкінечність, вона уособлює і духовність, і матеріальність. Тож пані Людмила наголосила, якщо ми забудемо про духовність, матеріальність може нас захопити та зруйнувати. Також вона категорично не радить бути у цей день агресивними, адже одиниці помстяться та повернуть агресію на нас же самих.

Також сьогодні матимемо ще один збіг з одиниць: у 11 хвилин на 12 їх буде аж п’ять. І саме тоді, на переконання пані Людмили, відкриються врата до вищих сил. Ми можемо звернутися до них та попросити про те, що вважаємо для себе важливим. Але слід пам’ятати, що просити можна лише про хороше, про те,  що не нашкодить іншим. Адже хороше повертається до нас швидко, а погане — іще швидше. Аби вищі сили нас почули, не обов’язково йти до церкви. Достатньо лише заплющити очі і уявити собі те, чого бажаєте.

Багато одиниць можуть також спровокувати розлад у родині. Тож нумеролог не радить з’ясовувати стосунки із коханими, а також йти на конфлікт з колегами чи керівництвом на роботі. Її порада — бути в цей день якомога спокійнішими і думати лише про хороше.

Діти, народжені у цей день, за словами пані Людмили, будуть дуже харизматичними. Вони зможуть не тільки стати вчителями для власних батьків, а й дати поштовх чомусь зовсім новому. Але ні в якому разі не тисніть на них! При вихованні батькам категорично не радять  дітей сварити й тим паче карати, краще — попросити чи спробувати м’яко переконати.

Не дуже вдала дата для того, щоб брати шлюб. Адже взагалі 2011 нумерологія вважає  роком неправильних рішень. І якщо ви одружилися саме цього року, потім можете про це пожалкувати та визнати своє рішення помилковим. Також сьогодні сонце перебуває у руйнівному градусі, тож будувати щось нове (наприклад, родину) у цей день не дуже доречно. Проте, як стверджує нумеролог, все ж для кожного цей день матиме щось своє. Залежатиме це від особистого числа народження. Вирахувати його просто, додавши число до місяця свого народження та + 4 (число цього року). Якщо виходить двозначне число - плюсуємо ці дві цифри, аби призвести до простого числа. Так можете дізнатися, який особисто у вас нині рік з точки зору нумерології — хороший чи поганий. Роки з 1 по 4, а також 6 і 8 — хороші, а 5, 7 і 9 – несприятливі.

Астролог Науково-дослідного інституту класичної астрології «Ніка» Тетяна Ніколаєва нагадала, що до всього сьогодні ще й повний місяць. У такий день людину переповнюють різні бажання навіть до того, що може, як кажуть, «зірвати дах». Цього дня Меркурій, який перебуває у зірці Бетельгейзе,  віщує несподівану небезпеку. Сатурн — у зірці Артур, яка проводить людину через ризиковані ситуації. І на це слід зважати. Отже, якщо на нас сьогодні чатуватимуть якісь небезпеки, астрологи вважають, що вони будуть пов’язані з водою чи із землею, а не з повітрям. Назагал пані Тетяна сказала, що сьогоднішній день буде  напруженим, проте якихось великих катастроф він не віщує.

І все ж астролог не радить у цей день починати новий бізнес чи укладати важливі угоди. Адже такий бізнес не буде розвиватися послідовно та потраплятиме у ризиковані ситуації. Краще  завершувати важливу справу.

А ще цього дня політикам, на переконання астролога та нумеролога, кортітиме приймати дуже важливі рішення. Проте спонукатиме їх до цього не вболівання за долю народу, а банальне бажання самоствердження. Тож ні астролог, ні нумеролог приймати  важливих рішень не радять, адже вони не будуть продуктивними.