№74 (7472)

  • Оксана МАЛОЛЄТКОВА

    Україна просить у США більше зброї

     Військова, фінансова, санкційна підтримка, залучення інвестицій, допомога у відновленні. Усі ці питання були на порядку денному робочого візиту української делегації на чолі з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем до Сполучених Штатів Америки (напередодні українська делегація побувала в Канаді). У межах візиту відбулися зустрічі з високопосадовцями Сполучених Штатів, керівництвом Світового банку, Міжнародного валютного фонду, інших інституцій.

  • Вікторія ВЛАСЕНКО

    Переговори про вступ до ЄС можуть початися цього року

     Розпорядження про відкриття офісу підписав Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук під час спільного засідання голів комітетів ВР та Європарламенту, яке відбулося в онлайн-режимі. «Я дуже радий оголосити  про відкриття у Верховній Раді Офісу з адаптації законодавства до європейських норм, який діятиме за підтримки Європарламенту. Я хочу зараз підписати спеціальне розпорядження, яке визначає діяльність і завдання цього офісу», — сказав Руслан Стефанчук, підписуючи документ під аплодисменти депутатів обох парламентів.

  • Засновник та директор Науково-практичного центру нейрореабілітації «Нодус» Олександр Кулик: «Ненавиджу вислів «поставити на ноги»

    Чи знаєте, як перекласти з латини слово nodus? Це не тільки стандартне «вузол», а й «захист на руків’ї меча воїна, який пробивається до перемоги».

     

    Науково-практичний центр нейрореабілітації «Нодус», створений 15 років тому в місті Бровари на Київщині, має на меті не лише відновлення тілесного здоров’я пацієнта, а й повернення його психічної та соціальної повноцінності. «Доля — це не межа, на якій скінчаються зусилля, — переконані у клініці. — Подолання долі — головне завдання хворого та лікаря в боротьбі за якість життя».