№83 (7481)

  • Ми цінуємо допомогу Естонії

     Глава держави висловив подяку Прем’єр-міністрові та всьому естонському народові за щиру й надзвичайно вчасну підтримку оборони України: «У перерахунку на душу населення допомога Естонії для нашого захисту одна з найбільших у світі. Україна цінує кожну передану нам Естонією одиницю зброї. Особливо я хотів би відзначити рішення Естонії передати всі наявні в неї гаубиці 122-го та 155-го калібрів».

  • Керівник Програми DOBRE Браян Кемпл: «Мене вражає, що у важких умовах українці планують свою перспективу та розвиток»

     Програма Агенції США з міжнародного розвитку (USAID) DOBRE працює в Україні вже сьомий рік. Протягом двох останніх її очолює Браян Кемпл — американець за походженням та українець душею. З початком широкомасштабного вторгнення разом з іншими керівниками програм від USAID він екстрено переорієнтовував діяльність усієї команди на першочергову допомогу українцям з постраждалих територій. Торік у  листопаді USAID оголосила про продовження роботи Програми DOBRE ще на три роки.

  • Героїка і трагедія перших днів

     «Урядовий кур’єр» спільно з військовими журналістами управління зв’язків з громадськістю ЗСУ започатковують новий проєкт «Хронологія війни», в якому докладно розповімо про початок та нинішні події російсько-української війни, що закарбувалися в спогадах очевидців та на світлинах тих часів.

  • Де небо гримить у загравах

     Павло ніколи не задовольнявся досягнутим, постійно перебував у пошуку, знаходив щось не відоме і цікаве для себе, а згодом відкривав духовні материки. Ще зі школи шукав шлях в різних галузях. У мистецтві — закінчив художню школу; будівництві — навчався у профільному коледжі, здобувши згодом вищу освіту за спеціальністю «промислове і цивільне будівництво»; економіці — має диплом фахівця за спеціальністю «фінанси, кредит і страхування»; туризмі — закінчив Київський національний торговельно-економічний університет, спеціальність «ресторанний і готельний бізнес». Одне слово, має кілька професій. 

  • Василь БЕДЗІР

    Регіони України та ЄС співпрацюватимуть тісніше

     Представники п’яти країн — Австрії, Чеської Республіки, Словаччини, Угорщини та Румунії, які брали участь у роботі Міжнародного саміту міст та регіонів при Президентові України, дорогою з Києва додому дали пресконференцію в Ужгороді. Поділилися враженнями про організацію цього міжнародного саміту, розповіли про перспективи співпраці своїх регіонів з українськими. На пресконференції, яка відбулася на пероні залізничного вокзалу, побував кореспондент «Урядового кур’єра».