№67 (7465)

  • Оксана МАЛОЛЄТКОВА

    Розмінування не може тривати десятиліття

     Чергове засідання уряду відбулося в Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, тому у промові Прем’єр-міністр Денис Шмигаль говорив, що після повномасштабного російського вторгнення Україна перетворилася на найбільш забруднену мінами, бомбами та снарядами країну Європи.

  • Генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота: «Компанія може або відновлюватися після обстрілів до нового осінньо-зимового періоду, або покривати тарифи для населення»

     В інтерв’ю проєкту «Енергореформа» агентства Інтерфакс-Україна гендиректор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота розповів про роботу компанії в екстремальних умовах та перспективу відновлення.

  • Роман КИРЕЙ

    Смартфон під майонезом

     Завзяття професійних аферистів, яке ослабила повномасштабна війна з російськими загарбниками, знову розцвітає. Шахраї виходять на полювання не тільки з новими надіями, а й за оновленими сценаріями видурювання коштів. Поповнення власних кишень грішми пересічних українців декому здається такою заманливою й певною справою, що маніпулятори готові ризикнути своїм добробутом.

  • Інна ОМЕЛЯНЧУК

    Між викликами та можливостями

     Про те, як зробити медичні послуги доступними, якісними та безплатними для пацієнтів, днями дискутували на Рівненщині. Участь у відвертій розмові про завтрашній день галузі охорони здоров’я взяли профільний міністр Віктор Ляшко, голова НСЗУ Наталія Гусак, начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, керівники медичних закладів різних рівнів, голови всіх територіальних громад. Зустріч пройшла в новому корпусі Національного університету «Острозька академія».

  • Електрик, актор, розвідник

     Інженером-електриком він став після закінчення Національної гірничої академії. Актором — після отримання диплома Дніпропетровського театрально-художнього коледжу. Хоч театр приваблював набагато раніше. Нині він головний сержант взводу розвідувальної роти 46 окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ, «освіту» якому дав начальний центр ДШВ і сама війна. Усе це про одну людину, цікаву, різносторонню, сильну.