ТУРБОТА

Напередодні свята Микола Азаров відвідав Юридичний ліцей  Національної академії внутрішніх справ 

Упереддень 8 Березня Прем’єр-міністр Микола Азаров побував у Юридичному ліцеї ім. Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ і привітав зі святом весни дівчат-вихованок. «Я хочу привітати вас зі святом 8 Березня. Приїхав я не лише для того, аби вас привітати, а й ознайомитися з умовами, в яких ви проживаєте, навчаєтеся, дізнатися, які у вас є проблеми і чим уряд може вам допомогти», — конкретизував Прем’єр мету свого візиту.

При цьому він підкреслив, що особисто переконався в тому, що ліцеїсти проживають та навчаються у хороших умовах. Микола Азаров попросив їх добре навчатися, закінчити ліцей і вступити до вищих навчальних закладів, зокрема профільного напрямку — правоохоронної системи.

Глава уряду оглянув навчальні класи, житлові приміщення ліцеїстів і подарував вихованцям спортивні костюми й енциклопедії для бібліотеки, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Про умови навчання ліцеїстки розповіли главі уряду за чаєм. Фото Олега МАРКЕВИЧА

«Я бажаю вам усього найкращого, здоров’я, щастя і успіхів у навчанні. Будьте впевнені, що наша країна, уряд і Президент завжди піклуватимуться про вас і робитимуть усе можливе, щоб у вас було щасливе, благополучне життя і щоб усе у вашому житті складалося», — щиро промовив Микола Азаров.

Юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відкрито 16 вересня 2000 року. Це загальноосвітній навчальний заклад ІІІ ступеня з профільним навчанням і допрофесійною підготовкою. Він забезпечує соціальний захист дітей, батьки яких — працівники органів внутрішніх справ, представники влади або громадськості — загинули, померли чи стали інвалідами І групи при виконанні службових обов’язків.

Ліцеїсти здобувають тут повну загальну середню освіту, отримують підготовку,  необхідну для навчання у вишах Міністерства внутрішніх справ України. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»