СПІВРОБІТНИЦТВО 

Програмою триденного візиту Президента України до цієї держави передбачено підписання восьми двосторонніх документів

Учора розпочався перший із трьох державних візитів південно-східно-азійського турне Віктора Януковича. Глава держави прибув до Соціалістичної Республіки В'єтнам.

Під час зустрічей з керівництвом цієї країни Віктор Янукович планує порушити питання подальшого розвитку та інтенсифікації політичного діалогу на найвищому рівні, вироблення нових підходів і методів широкомасштабного співробітництва з метою досягнення конкретних домовленостей щодо поглиблення співпраці, насамперед у торговельно-економічній сфері.

Візит глави Української держави підтвердить відданість сторін подальшому розвитку багатогранних відносин між Україною та В'єтнамом з метою максимального використання наявного потенціалу для забезпечення потреб економічного розвитку двох країн, надасть потужного імпульсу зміцненню взаємодії у всіх сферах українсько-в'єтнамських відносин на близьку та довгострокову перспективи, у тому числі й шляхом підвищення ефективності роботи наявних механізмів двосторонньої співпраці.

Програмою візиту передбачається виступ Президента України на українсько-в'єтнамському бізнес-форумі, участь у якому братимуть провідні представники ділових кіл двох країн.

У рамках візиту Президента до В'єтнаму плануються до підписання вісім важливих документів, спрямованих на поглиблення двостороннього співробітництва, повідомила прес-служба глави держави.