ВІТАННЯ

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Сухопутних військ Збройних Сил України!

Щиро вітаю вас із Днем Сухопутних військ Збройних Сил України.

Сьогодні Сухопутні війська, маючи висококваліфікований потенціал військовослужбовців, є головним носієм забезпечення обороноздатності та могутності України.

Ми пишаємося усіма військовими, хто присвятив своє життя службі в механізованих, танкових, аеромобільних та інших родах військ і щодня несе військову службу, забезпечує високу боєготовність Збройних Сил України та гідно представляє нашу державу в міжнародній миротворчій діяльності.

Переконаний, що особовий склад Сухопутних військ і надалі з честю виконуватиме святий обов’язок — захист територіальної цілісності Української держави.

Зичу вам міцного здоров’я, щастя й добробуту та нових досягнень на ниві служіння Українському народові.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ
 

***

Дорогі друзі!

Від імені уряду вітаю військовослужбовців і працівників Сухопутних військ із професійним святом.

Український народ високо цінує ваш патріотизм, професіоналізм і мужність. Рівень вашої підготовки, продемонстрований під час виконання численних завдань у складі міжнародних миротворчих місій, мали нагоду гідно оцінити іноземні військові партнери України.

У цей святковий день висловлюю вам щиру вдячність за відданість професії, народу та Батьківщині. Бажаю міцного здоров’я, успіхів і благополуччя.

Окремі слова подяки — ветеранам, які створили фундамент Сухопутних військ, зберегли для молоді кращі бойові традиції. 

Нехай і надалі буде плідним ваш ратний труд, спрямований на захист національних інтересів та суверенітету нашої держави!

З повагою

Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ