За сприяння Київської міської та районних у місті Києві державних адміністрацій із метою більш повного задоволення потреб споживачів сільськогосподарською продукцією та продуктами її переробки, якісною плодоовочевою продукцією, іншими продуктами харчування вітчизняних виробників із 3 до 6 вересня у столиці відбудуться традиційні сільськогосподарські ярмарки.

11 вересня (п’ятниця) ярмарки відбудуться у:

♦ Солом’янському районі — на вул. П. Козицького (у межах вулиць Єреванської та Уманської), вул. Керченській (у межах вулиць Донецької та Мартиросяна).

12 вересня (субота) у:

♦ Голосіївському районі — на вул. Паньківській;

♦ Дарницькому районі — на вул. Ревуцького;

♦ Деснянському районі — на вул. Лісківській (у межах вулиць Милославської та Радунської), вул. М. Цвєтаєвої (у межах вул. М. Закревського та просп. В. Маяковського);

♦ Оболонському районі — на вул. М. Майорова, 1-5;

♦ Подільському районі — на просп. Московському (біля Куренівського парку);

♦ Святошинському районі — на вул. Академіка Кіпріанова, 2-28;

♦ Солом’янському районі — на вул. Стадіонній (у межах вулиць Урицького та Богданівської);

♦ Шевченківському районі — на вул. В. Василевської, 1-16.

13 вересня (неділя) у:

♦ Голосіївському районі — на вул. Голосіївській, 4-10.

На ярмарках споживачам у широкому асортименті запропонують різноманітні продукти харчування: овочі, фрукти, м’ясо та м’ясні продукти, рибу та рибопродукти, цукор, борошно-круп’яні вироби, олію, мед, консервовані продукти та інші продовольчі товари від безпосередніх виробників – підприємств харчової та переробної промисловості з різних регіонів України за цінами, що на 10-15% нижчі від ринкових. 

Прес-служба КМДА