ТУМАН. 21-го лютого з 08:00 до 09:00 в Чернігівській області між селами Гарбузин та Єрків Козелецького району на 300-метровому відрізку автотраси Одеса - Санкт-Петербург під час сильного туману сталися три дорожньо-транспортні пригоди. Внаслідок цього пошкоджено 16 легкових і вантажних автомобілів та 4 людини з травмами різної тяжкості доставлені до травматологічного відділення Козелецької районної лікарні. Стан їх здоров’я задовільний.

До проведення рятувальних робіт залучався Козелецький райвідділ МНС. Рятувальники за допомогою пожежного автомобіля та спецзасобів звільнили постраждалого водія вантажівки «Рено», якого затиснуло в кабіні між рульовою колонкою та сидінням. Після цього чоловіка було передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Обставини ДТП з’ясовує слідство. Найбільш вірогідно, що всі зіткнення сталися внаслідок неправильного вибору безпечної швидкості та дистанції водіями автомобілів в умовах недостатньої видимості на дорозі. З цим додамо, що покриття траси знаходилося у задовільному стані та було розчищено від снігу, – повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернігівській області