ПО ЛЕЗУ БРИТВИ. Йому це вдалося. Американський ілюзіоніст Девід Блейн простояв під ударами току,  потужністю в мільйон вольт, три доби, або сімдесят дві години поспіль. Це був найбільш ризикований трюк у кар’єрі харизматичного фокусника.

Американський ілюзіоніст Девід Блейн виконав  найнебезпечніший трюк у свої кар’єрі. Фокусник протягом сімдесяти двох годин перебував під постійною дією електричного струму, потужністю мільйон вольт. Три дні тому, він виліз на платформу в оточенні одразу семи трансформаторів, і простояв на ній три доби. Увесь цей час він не спав і пив воду, через спеціально вмонтовану в захисний костюм трубку.

Девід Блейн, ілюзіоніст : «Я почуваюся непогано, але дуже хочу спати і мрію про душ».

Під час виконання фокуса 39- річний Девід Блейн був одягнений у кольчугу, на голові був шолом і візор, що захищає очі. Одразу після завершення ілюзіоніста відправили до лікарні. За словами медиків, маг має пройти курс реабілітації. Адже м’язи на ногах дещо атрофувалися. Тисячі глядачів, які спостерігали за рекордом уживу та через інтернет, назвали Блейна справжнім героєм.

Девід Блейн за свою кар’єру не раз наражався на небезпеку. Він заморожував себе у брилі льоду, а ще висів униз головою три дні.

UBR