ПЕРЕМОГЛИ НАЙСИЛЬНІШІ. У відповідному матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів німецька «Баварія» розгромила французький «Олімпік» з рахунком 2:0. Обидва м'ячі на 13-й і 37-й хвилині у ворота марсельського клубу відправив екс-футболіст російського ЦСКА хорват Івіца Оліч. У першому матчі французи також поступилися з рахунком 2:0. У півфіналі «Баварія», найімовірніше, зустрінеться з іспанським «Реалом», який обіграв на виїзному матчі кіпрський АПОЕЛ з рахунком 3:0. Матч між іспанцями і греками відбудеться в Мадриді 4 квітня.

У півфінал Ліги чемпіонів за результатами матчу також виходить іспанська «Барселона», вирвала перемогу в італійського «Мілана» з рахунком 3:1. Зірка клубу, Ліонель Мессі, відзначився дублем на 11-й і 41-й хвилинах, реалізувавши два пенальті. На 33-й хвилині італійці забили свій єдиний гол за матч. Автором став Антоніо Ночеріно. Жирну крапку в грі поставив півзахисник «Барси» Андерс Ін'еста, що відправив переможний м'яч у ворота Абб'яті на 53 хвилині. Перша зустріч у Мілані завершилася внічию.

Підопічні Хосепа Гвардіоли вийшли у півфінал вп'яте поспіль, повторивши рекорд іспанського «Реала», встановлений з 1956 по 1960 роки. 

© ИТАР-ТАСС