У Білорусі на Слонімському виноробному заводі налагодили промислове виробництво самогону, передає Еспресо.TV з посиланням на РИА-«Новости».

Зокрема, Слонімський виноробний завод, розташований в Гродненській області, найближчим часом почне випускати два види самогону – «Традиційний» міцністю 42 градуси і «Лютий» міцністю 47 градусів.

«Слонімський винзавод першим в країні отримав ліцензію на промислове виробництво самогону», – сказав представник підприємства, зазначивши, що раніше самогон в Білорусі офіційно вироблявся в невеликих обсягах тільки на територіях етно-музейних комплексів.

За його словами, для промислового виробництва самогону завод закупив унікальне обладнання, зроблене на замовлення. Продаватися білоруський самогон буде в широкій торговельній мережі, у тому числі в магазинах Duty Free.