СПІВПРАЦЯ. Завдяки розвитку партнерських відносин з платниками податків і збирачами області вже за два місяці року істотно збільшено надходження до бюджетів усіх рівнів. До зведеного бюджету надійшло 686,6 млн грн, що майже на 54 млн більше, ніж за цей самий період 2011-го. Найбільші суми збору забезпечили такі платники податків, як ДП «Дельта-Лоцман», ДП НВКГ «Зоря-Машпрокт», «Сандора», ДП «Миколаївській морський торговельний порт».

Голова ДПС у Миколаївській області Андрій Лаврешов зазначає, що завдяки поліпшенню адміністрування податків і плідній співпраці з місцевими радами до місцевих скарбниць мобілізовано 265,9 млн грн, що на 18% більше, ніж за аналогічний період торік.

За даними спеціалізованої державної інспекції по роботі з великими платниками податків у Миколаєві, в лютому 2012-го до Зведеного бюджету України зібрано 228,85 млн грн, що майже в півтора раза більше, ніж за цей період торік. Планове завдання виконано на 110%, тобто додатково до планового завдання лютого 2012-го отримано 20,8 млн грн.