Цими днями скасовано гастрольні концерти в палаці «Україна».  Гроші за квитки глядачам обіцяють повернути.

У Національному театрі імені Івана Франка гастролі не скасовували. Але люди бояться ввечері ходити, тому зал відвідувачі заповнюють на 40—50 відсотків, повідомляє адміністратор.

Національна філармонія не мала глядачів десять останніх днів. 31 дня січня планують виступ Національного симфонічного оркестру.

— Чи будуть слухачі, не знаємо, — кажуть керівники філармонії.

Театр ляльок хоче відновити роботу 1—2 лютого.

Як повідомляють ЗМІ, скасували свій концерт у столичному клубі «44» популярний серед молоді гурт Bahroma. Попри те, що подія мала бути благодійною — кошти планували зібрати для близького друга музикантів, який втратив рідну людину. Вокаліст гурту Роман Бахарєв каже, що дуже переймається подіями на Майдані: «Щодо політики я завжди намагався бути тільки спостерігачем. Але нині не той час, аби просто споглядати. Єдине, чого мені справді хочеться, — це щоб політики нарешті про щось домовилися і припинилися ці заворушення!  Я був  і залишаюся дипломатом, вважаю: якщо людина має язик, а інша — вуха, то вони здатні одне одного зрозуміти».

Відомий непопсовими гостями з-за кордону клуб The Lab, що на Бессарабській площі, сам «вручив гарбуз» іноземним виконавцям і скасував дві вечірки після трагічних подій на Грушевського. «Ми співчуваємо сім’ям усіх загиблих і постраждалих та сподіваємося на якнайшвидше врегулювання ситуації й розв’язання всіх спірних питань», — ідеться в офіційному повідомленні організаторів. Діджеїв Ніка Кьорлі з Англії та Коломбо з Бельгії The Lab обіцяють привезти пізніше, але навіть в афіші власники клубу поки що не впевнені: «Найближчу вечірку заплановано на 31 січня — китайський Hoвий рік, але знову ж, усе — з огляду на ситуацію в місті! Стежте за анонсами на наших офіційних сторінках і бережіть себе!»