ТЕХНОЛОГІЇ. Сьогодні починається офіційний продаж смартфона Apple ─ iPhone 4S, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на веб-сайт компанії. Як відомо, церемонія презентації iPhone 4S відбулася у штаб-квартирі компанії в Каліфорнії 4 жовтня, за день до смерті засновника компанії Стіва Джобса.

Від вже раніше популярної четвертої моделі, що вийшла на ринок, новий телефон відрізняється покращеною вбудованою фотокамерою, здатною забезпечити вищу якість знімків, і батареєю, яка значно довше розряджається. Нова модель працюватиме на операційній системі iOS5, яка офіційно вийшла на ринок 12 жовтня.

Зазначимо, що багато шанувальників продукції Apple і були трохи розчаровані тим, що новий продукт став лише глибоко модернізованою версією попереднього iPhone, в австралійських і японських магазинах ще вночі вишикувалися довгі черги в очікуванні початку продажу. Далі хвиля покупок пройде разом з Сонцем по всій земній кулі. Смартфон iPhone 4S вже поставив рекорд за попередніми замовленнями. Багато покупців говорять, що хочуть придбати новий смартфон на згадку про Стіва Джобса.