Члени уряду на чолі з Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком провели робочу зустріч з керівниками дипломатичних місій, які представляють у нашій країні держави-члени Групи семи (Велику Британію, Канаду, Італію, Німеччину, Сполучені Штати Америки, Францію, Японію), а також керівництвом представництва Європейського Союзу.

Зустріч була присвячена актуальним питанням внутрішньополітичного життя в Україні та взаємодії з міжнародними партнерами України стосовно національних реформ і перетворень. Основну увагу учасники зібрання зосередили на затвердженні Державного бюджету на 2016 рік та підготовчому процесі схвалення цього тижня ініційованих урядом змін до вітчизняного податкового законодавства, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Урядовці поінформували керівників дипломатичних місій про основні завдання, які має виконати наша держава за умови ухвалення відповідних законодавчих актів щодо загальної економічної політики в Україні на перспективу.

Як підкреслив представник Німеччини, що завершує цьогоріч своє головування в Групі семи, ключові іноземні партнери України підтримують наш уряд у реалізації окреслених реформаторських планів і покладаються на продовження продуктивної роботи в межах Верховної Ради, що дасть змогу без перешкод і зупинок забезпечити прогрес у перетвореннях в Україні.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»