На автоскладальному заводі в Черкасах розпочали виробництво седанів С-класу та кросовера. 

Проект з виробництва цих автомобілів по-справжньому унікальний, бо вперше в історії української автопромисловості корпорація отримала статус повноцінного експортера. Це означає, що стильні седани продаватимуться не тільки на внутрішньому ринку, а й в інших країнах світу без обмежень.

Виробничий цикл включає зварювання кузовних панелей, фарбування і грунтовку, збирання з використанням комплектуючих понад 30 українських постачальників. Черкаський автоскладальний завод оснащений сучасним виробничим обладнанням. Підвищена увага приділяється контролю якості продукції на всіх етапах виробництва — від оцінки якості і кількості матеріалів і комплектуючих, контролю виконання зварювальних операцій, геометрії кузовів, фарбування до здійснення аудиту під час складання і в процесі випробувань.Автомобіль вийшов привабливим  і гармонійним, в його оформленні домінують азіатські нотки. До того ж він  безпечний: за результатами краш-тестів він одержав максимальні п’ять зірок.

Вартість цієї китайсько-української диво-техніки стартує від 106 тисяч 900 гривень. До кінця нинішнього року планується випустити 200 автомобілів, у наступному році, як обіцяють на підприємстві, обсяги виробництва значно зростуть. Черкаські робітники цим дуже задоволені, адже матимуть стабільний заробіток.