ЗІРКИ. Відомий французький актор візьме участь у IV Міжнародному фестивалі короткометражних фільмів «Харківський бузок» як гість. За традицією, цей фест відбувається на початку травня і цього року  розпочнеться одразу після свята Дня Перемоги. Про це повідомила  начальник управління у справах преси і інформації Харківської обласної державної адміністрації, співголова оргкомітету фестивалю Вікторія Маренич. За її словами, Ален Делон практично відразу прийняв пропозицію організаторів, тому що вже чув про нього та про гостинність харків’ян від своїх друзів П’єра Рішара і Жана-Поля Бельмондо.

Вікторія Маренич також розповіла, що всі гості фестивалю приїдуть до Харкова 9 травня, а сам фестиваль почнеться 10 травня, 11-го відбудеться зустріч з актором, а 12 травня А. Делон залишить відбиток своєї руки на харківській Алеї кінозірок. До Харкова він приїде вперше.

Серед почесних гостей фестивалю «Харківський бузок» буде також відомий актор, режисер і сценарист родом з України Родіон Нахапетов, який прибуде  разом із дружиною Наталією Шляпникофф. Як і в усі попередні роки, приїде на фестиваль і почесний його президент — відома французька кіноактриса Мілен Демонжо.