У Сумах на форумі «ICC Ukraine: вихід на зовнішні ринки та залучення інвестицій» презентували регіональне відділення ІСС, авторитетної міжнародної організації.

Як розповів генеральний секретар Українського національного комітету Міжнародної торгової палати Володимир Михайлов, ІСС співпрацює з ООН, СОТ, Світовим банком, МВФ, представлена у 127 країнах і має 93 національних комітети.

Ніхто не заперечить важливості формування підприємницької культури в Україні через подальший розвиток національного підприємництва, поглиблення міжнародної кооперації, пропаганди та поширення правил, норм, стандартів та етики ведення сучасного міжнародного бізнесу.

Підписано угоду про співпрацю між Сумськими ОДА, облрадою та Українським національним комітетом Міжнародної торгової палати. На посаду керівника Сумського регіонального відділення призначено відомого організатора виробництва директора ТОВ «Горобина», депутата Сумської обласної ради Володимира Демуру. Він означив контури подальшої роботи, мета якої — сприяння розвитку бізнесу в слобожанському краї, вихід на міжнародні ринки.

За словами голови Сумської ОДА Миколи Клочка, приєднання до Світової організації бізнесу відкриває перед краєм широкі перспективи. На основі наявного досвіду та практичних напрацювань, які має область, неодмінно вдасться розвинути і зміцнити позитивні тенденції, що окреслилися останнім часом в економіці.