Справжнім високохудожнім бенефісом стали виступи представників Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М. Щепкіна на Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Золотий перетин Львова», який щойно завершився. Із п’яти гран-прі два одержали сумські щепкінці.

Як розповів директор театру заслужений діяч мистецтв Микола Юдін, з найвищими нагородами з міста Лева повернулися артисти Владислав Калініченко та Марина Грищенко,  які перемогли в номінаціях відповідно розмовний та вокальний жанри. По одному гран-прі здобули також представники Полтави, Маріуполя та Львова.

Усього у фестивалі взяли участь майже 800 митців з різних куточків України. Вони змагалися в шести номінаціях, демонструючи свої таланти в розмовному, цирковому, хореографічному та інших жанрах.

Такий сплеск сценічної активності у колективі Сумського театру пов’язують з приходом на посаду художнього керівника молодого і обдарованого Антона Меженіна. Останнім часом за його активного сприяння театральна трупа набула своєрідного другого творчого дихання, завдяки чому шанувальники Мельпомени мають змогу насолоджуватися новими високомистецькими постановками і програмами.