Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко звертався з листом до FIFA, в якому власноруч запропонував дискваліфікувати «Арену Львів», передає УКРІНФОРМ з посиланням на сайт «Футбол 24», у розпорядженні якого є копія відповідного документа. 

Під час процедури дисциплінарного провадження з приводу інцидентів під час матчу між збірними України та Сан-Марино, який відбувся 6 вересня на «Арені Львів», Стороженко звернувся до дисциплінарного комітету FIFA з проханням покарати «Арену Львів».

У листі від 17 вересня 2013 року в пункті 4 йдеться, зокрема, про наступне: «З урахуванням можливості запобігання будь-яким проявам дискримінації, що можуть завдати шкоди розвитку всього українського футболу у дусі дотримання принципів взаємоповаги та fair-play, ФФУ також розглядає можливість виключення стадіону у Львові з переліку спортивних споруд, на яких дозволено проведення міжнародних матчів. ФФУ також з розумінням поставиться до того, що Дисциплінарний комітет FIFA підтримає рішення ФФУ про дискваліфікацію стадіону «Арена Львів» на визначений строк, зокрема, з міркувань безпеки, як це передбачено ч.3 ст. 66 Дисциплінарного кодексу FIFA».

Нагадаємо, що рішення FIFA про дискваліфікацію «Арени Львів» до 2018 року з'явилось вже 27 вересня 2013 року. Натомість 18 вересня, тобто наступного дня після написання скандального листа Сергій Стороженко в коментарях журналістам заявляв, що йому відомо про сам факт початку дисциплінарного провадження, однак деталі називати відмовлявся. «Вердикт FIFA буде озвучений пізніше, але коли саме і яким він може бути, говорити передчасно», – наголошував перший віце-президент ФФУ у коментарі газеті «Вести».