До річниці украінської Революції гідності на екрани кінотеатрів України вийшов повнометражний документальний фільм творчого об’єднання BABYLON’13 «Сильніше ніж зброя». Фільм показує минулорічні гострі події у Києві, еволюцію спротиву українського народу — від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1 грудня 2013 року до кривавих боїв нинішнього року в руїнах донецького аеропорту. Глядач має змогу пережити увесь спектр емоцій і під час Майдану, і за умов війни на сході України — від піднесення до розпачу.

Прем’єрний показ фільму відбувся 27 листопада у столичному кінотеатрі «Київська Русь»,  тепер картину покажуть у 25 містах країни — від Сєверодонецька до Львова. А з 22 січня 2015 року почнеться широкий прокат фільму в кінотеатрах країни.

Коли люди на Майдані почали встановлювати намети і будувати барикади, десять українських кінематографістів, створивши творче об’єднання BABYLON’13, вийшли на вулиці, аби зафіксувати події, що відбувалися в центрі столиці. В результаті відзнято понад 170 фільмів і задокументовано понад 1000 годин вражаючих подій минулого року. Ця робота привернула увагу значної

аудиторії Інтернету — понад 5 500 000 переглядів, більш ніж

30 000 глядачів. Міжнародні мережі, зокрема CNN, Al Jazzera, ITN, транслювали відзняті матеріали, допомагаючи правді про Україну увійти в свідомість міжнародного суспільства. Члени творчого об’єднання провели понад 300 показів, заходів та фестивалів у десятках країн і отримали численні нагороди за свою роботу.

Творчий колектив з понад 40 осіб в нинішніх умовах окупації і війни продовжує знімати історію України, об’єднавши сили українських громадських і журналістських організацій: HromadskeTV, Euromaidan SOS, Центр UA, AutoMaidan тощо. Одним із результатів такої співпраці стала серія документальних фільмів за підтримки Телеканалу 1+1 «Зима, що нас змінила».