ФУТБОЛ. Через п’ять років фінал Кубка України знову пройде на головній арені країни – НСК «Олімпійський». 

Про це повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012» з посиланням на заступника директора Місцевого організаційного комітету Івана Федоренка.

Про повернення головного матчу розіграшу до Києва повідомив заступник директора Місцевого організаційного комітету Іван Федоренко. «Федерація футболу України пішла на зустріч МОКу в проханні провести 6 травня фінал Кубка України на НСК «Олімпійський», – сказав Іван Федоренко. – Це рішення продиктоване необхідністю провести генеральну репетицію перед Євро-2012, протестувати роботу всіх служб, побачити, як функціонуватиме транспорт та буде організоване пересування уболівальників. А з 11 травня всі стадіони, на яких гратимуться матчі чемпіонату континенту, переходять  в управління УЄФА».

Нагадаємо, фінал Кубка України, на відміну від інших матчів, де беруть участь професіональні клуби, проводиться федерацією футболу. В Регламенті було закріплено, що фінальний матч розіграшу кожного року проводиться на НСК «Олімпійський», проте через реконструкцію арени останній раз команди вирішували тут долю призу ще 2007-го. Потім фінали двічі приймав Харків, а також Дніпропетровськ і Суми.