ТЕХНОЛОГІЇ. ФК «Шахтар» (Донецьк) у вівторок, 3 квітня, запустив інтернет-телеканал FCSD.tv, на якому вболівальники команди першими матимуть доступ до свіжих відеосюжетів, інтерв'ю та передач, які створює творча група «Шахтар-ТБ».

Користувачі зможуть знайти на ресурсі будь-яке відео з життя команди на задану тематику і згрупувати його у такий спосіб, щоб воно було зручне для перегляду. З цією метою було створено унікальний плей-лист, який буде доступний лише авторизованим користувачам сайта.

Крім того, функціонуватиме розділ «Вибране», куди користувачі зможуть додавати улюблені ролики, а також з'явиться можливість вставити будь-яке відео на власну сторінку, на сайт, у соціальну мережу, скориставшись одним-єдиним кодом.

Інтернет-телеканал доступний трьома мовами - російською, українською та англійською, а до кожного відео підключено плагін коментарів, яким можна скористатися за наявності акаунту в Facebook.

«Передусім для вболівальників «Шахтаря» відкриваються нові можливості і в плані перегляду відео, і в плані зручності. Хотілося б зазначити, що ми почали робити більше відеоконтенту, а кількість продуктів «Шахтар-ТБ» від початку сезону зросла приблизно в три-чотири рази. Тому на новому ресурсі ми впорядкували відео, і тепер кожен уболівальник може легко знайти саме те, що йому потрібно», - зазначив керівник телевізійної групи донецького клубу Андрій Бабешко.

Ера fm