ЗМІ. Інформаційну підтримку аграріям на Львівщині надаватиме нова безкоштовна газета «Агрофорум». Її перший номер презентували нещодавно у Львівському прес-клубі реформ. Газета виходитиме щомісяця на гроші уряду і МЗС Королівства Данія у рамках європейської програми добросусідства 5-тисячним тиражем. Кожна сільрада області, а також обласна і районні адміністрації отримуватимуть по сім газет для безкоштовного розповсюдження серед місцевих фермерів і кооперативів.

— Майже 35 господарств уже отримали консультаційну та фінансову допомогу в рамках європейської програми добросусідства, — розповідає керівник проекту Річард Розвадовський, — але задовольнити інтерес усіх охочих не можемо фізично. Тож вирішили зробити благородну справу і розпочати видання газети, що надаватиме практичну інформацію селянину для прийняття правильних рішень. Очікується, що завдяки їй представники малого і середнього бізнесу матимуть більше шансів для втілення своїх креативних ідей, зокрема в руслі програм уряду.

У нашій газеті селянин знайде відповіді на будь-які запитання — від страхування врожаю до того, як написати і куди подати документи на держпідтримку для створення обслуговуючого кооперативу чи одержання безповоротних коштів на розвиток тваринництва, садівництва, сімейної ферми, наголосила її головний редактор Ірина Єгорова.