Купувати побутову техніку, одяг, взуття чи будівельні матеріали в інтернет-магазинах набагато дешевше і вигідніше, ніж у звичайних торговельних закладах чи супермаркетах. Тим паче, якщо йдеться про інтернет-магазини, які знаходяться за кордоном. Бо там і товари якісніші, і асортимент ширший, та й ціни прийнятніші. Тому не дивно, що українці, особливо молодь, все частіше замовляють доставку різноманітних товарів з інтернет-магазинів Сполучених Штатів Америки, країн Європейського Союзу та Азії.

Для того, щоб замовити товар, наприклад, з Америки чи Китаю, потрібно досконало знати англійську чи китайську мову. Адже після комп’ютерного перекладача зміст перекладу часто не відповідає оригіналу, спотворюється опис товару, умови його придбання чи транспортування.

Як же безпомилково замовити товар тим, хто не володіє іноземними мовами, але хоче придбати якісний іноземний крам? Тим хто не знає іноземних мов, але має намір придбати товари зі США, Китаю, Великобританії, Італії, Іспанії чи Франції, допоможе сервіс на сайті dostavkain.com. Тут можна знайти надійного посередника, який працює на ринку впродовж п’яти років, здійснює замовлення і доставку товарів в Україну через зарубіжні інтернет-магазини, має бездоганну репутацію і хороші відгуки від покупців.

Якщо ви вирішили скористатися сервісом на dostavkain.com, можна замовити товар і дізнатися про його ціну в Україні. Для замовлення товару внизу головної сторінки розміщено ілюстрований класифікатор з переліком категорій товарів: взуття, одяг, годинники, ноутбуки та аксесуари, подарунки до свят, будматеріали, електроніка, фото і відео, дитячі товари, посуд, музичні інструменти, парфуми, спорттовари та побутова техніка. Коли відкриваєте обрану категорію, з’являється нова сторінка з переліком іноземних інтернет-магазинів, де ви зможете підшукати потрібну вам річ чи товар.

На початку головної сторінки dostavkain.com розміщено вікно вартості замовлення. Обравши товар для покупки, копіюєте адресу посилання з сайту інтернет-магазину і вставляєте її в поле посилання на товар. Після цього заповнюєте три поля, вказавши контактну інформацію, і на ваш email надійде лист від dostavkain.com з посиланням для активізації особистого акаунта, в якому побачите товар, що перед цим замовили. Цей особистий кабінет закріплюється за клієнтом назавжди, як персональні сторінки у соцмережах. Тут ви зможете робити замовлення на інші товари, обрати інший колір, модель чи розмір потрібної вам речі тощо.

Якщо ви вирішили скористатися такою послугою, ознайомтеся з тарифами і послугами на сайті, проконсультуйтеся з менеджером по телефону, залиште повідомлення в особистому кабінеті, зв’яжіться по Skype чи ICQ або завітайте до офісу. Для кожного індивідуального замовлення фахівці сервісу dostavkain.com підберуть найдешевий і найшвидший варіант доправлення товару в Україну. Тут гарантують викуп та доставку товарів або ж повернуть 100% сплаченої вами суми. Я скористався цією послугою, скористайтеся нею і ви.

Микола ВЕРЕШКО
для «Урядовго кур’єра»