ІМІДЖ. До кінця 2011 року Державне агентство з інвестицій та національних проектів проведе заходи для посилення інвестиційного іміджу України за кордоном. Про це оголосив голова відомства Владислав Каськів.

Передбачено проведення роуд-шоу — презентації інвестиційних пропозицій України у 16-ти провідних фінансових центрах світу. Інвесторам запропонують «Національні проекти» першої хвилі — «LNG-Термінал», «Олімпійська надія–2022», «Чисте місто», «Відкритий світ», «Енергія природи» та кілька інших значних проектів, що змінюватимуться залежно від інтересів регіону проведення — Америки, Азії, Близького Сходу та Європи.

Україну також буде презентовано в іміджевих публікаціях на бортах понад 20 провідних світових авіаліній, в найкращих світових електронних і друкованих економічних ЗМІ, у візуальній рекламі та серії відеороликів на провідних світових телеканалах.

Владислав Каськів анонсував започаткування щорічного Інвестиційного форуму високого рівня за участі лідерів держав, керівників урядів та провідних світових компаній, що традиційно відбуватиметься в середині червня. Ініціатива розпочнеться вже цього року міжнародною інвестиційною конференцією, що відбудеться 9 грудня, повідомляє прес-служба Державного агентства з інвестицій та національних проектів.