ОНОВЛЕННЯ. Після капітального ремонту відновив роботу зал спортивної гімнастики ДЮСШ «Фрунзенець» спорткомплексу «Авангард», що в Сумах. Уперше за 40 років на оновлення приміщення з міського бюджету виділено майже 300 тисяч гривень. Таким майже новосіллям залишилися задоволені і юні спортсмени, і їхні батьки, і міська влада.

За словами заступника міського голови Сум Сергія Панченка, турбота про юне спортивне покоління є одним із пріоритетів у діяльності депутатського корпусу і влади. Наступним кроком стане оновлення матеріально-технічної бази школи, зокрема закупівля спортивних снарядів, обладнання тощо. Така увага до ДЮСШ цілком умотивована, адже за останні роки в стінах школи  одержали перші уроки чимало відомих спортсменів, членів національної збірної України з різних видів спорту. Окрім гімнастів, тут тренуються юні тенісисти, дзюдоїсти, боксери, футболісти.

Є всі умови, щоб стати чемпіонами. Фото Володимира КОВАЛЕНКА

Як розповіла директор спортивної школи Тетяна Литовцева, зараз заклад відвідують понад 400 хлопчиків і дівчаток, сформовано професійний колектив викладачів і тренерів. Юні спортсмени віддають вільний час улюбленому заняттю, не шукаючи розваг у барах, на вулицях чи в сумнівних компаніях. За приклад їм слугують колишні вихованці, які успішно виступають на всеукраїнських, європейських і світових змаганнях.